Osama - Barmak, Siddiq; Barmak, Siddiq; Barmak, Siddiq; Golbahari, Marina; Herati, Arif; Sahar, Zubaida (Δημοσιογραφικός Οργανισμός Λαμπράκη, 2005)
Η ιστορία ενός κοριτσιού που μεταμφιέζεται σε αγόρι στο Αφγανιστάν επί καθεστώτος Ταλιμπάν, για να μπορέσει να εργαστεί. Οι Ταλιμπάν το στρατολογούν υποχρεωτικά και το κλείνουν σε ένα ιεροδιδασκαλείο όπου δεν αργεί να αποκαλυφθεί η πραγματική φύση του κοριτσιού.