Beijing bicycle - Wang, Xiaoshuai; Wang, Xiaoshuai; Zhou, Xun, 1974-; Gao, Yuanyuan, 1979-; Shuang, Li (Προοπτική, 2000)
Ένας 16χρονος επαρχιώτης πιάνει δουλειά ως κούριερ στο Πεκίνο, αλλά απολύεται όταν του κλέβουν το ποδήλατο. Μοναδική του ελπίδα να ξαναβρεί το κλεμμένο ποδήλατο, το οποίο στο μεταξύ έχει αγοράσει ένας σπουδαστής, για να μπορεί να φλερτάρει μια συμμαθήτριά του.