Μελέτη στο χώρο των τρισδιάστατων γραφικών με σκοπό την καλύτερη απεικόνιση προϊόντων ηλεκτρονικού εμπορίου : - Μπαριτάκης, Απόστολος (2014)
Η έλλειψη της τρισδιάστατης απεικόνισης στον ιστό και ειδικότερα στις ιστοσελίδες του ηλεκτρονικού εμπορίου είναι ένας προβληματικός χώρος που χρειάζεται επιπλέον έρευνα. Στην παρούσα εργασία μελετάμε και αναζητούμε μία λύση για τα τρισδιάστατα γραφικά στον ιστό και ειδικότερα σε προϊόντα ηλεκτρονικού εμπορίου. Μέσα από τη βιβλιογραφική επισκόπηση θα προσπαθήσουμε να εξάγουμε βασικές λειτουργικές απαιτήσεις για τον τρόπο σχεδιασμού και την τεχνολογία που θα πρέπει να χρησιμοποιεί μία εφαρμογή που απευθύνεται στα ηλεκτρονικά προϊόντα.