Σχεδίαση εικονικού 3Δ χαρακτήρα για χρήση σε εφαρμογή πραγματικού χρόνου : - Κασσελάς, Βασίλης (2014)
Μελέτη και εφαρμογή των σταδίων παραγωγής τρισδιάστατων χαρακτήρων με σκοπό τη χρήση τους σε μηχανές πραγματικού χρόνου. Εξετάζονται τα στάδια προκαταρκτικής σχεδίασης, 3Δ μοντελοποίησης, απόδοσης υφής, κατασκευής ψηφιακού σκελετού, απόδοσης συνθετικής κίνησης και η διαδοχή τους κατά τη διαδικασία παραγωγής.