Σχεδιαστικές προτάσεις για κυψέλη παρατήρησης μελισσών εκπαιδευτικού σκοπού που προορίζεται για το "Κέντρο της Γής" : - Νάσσου, Αντριάνα-Φαίδρα (2014)
Μέσα από την διευρεύνηση της μέλισσας και της μελισσοκομίας στόχος είναι η πρόταση τριών σχεδιαστικών λύσεων για τη δημιουργία μίας κυψέλης παρατήρησης. Κυψέλη παρατήρησης είναι μία κυψέλη που λειτουργεί με μικρότερο αριθμό μελισσών σε διάφανη κατασκευή με στόχο την ενημέρωση και εκπαίδευση των ατόμων γύρω από το συγκεκριμένο έντομο. Οι σχεδιαστικές αυτές προτάσεις προορίζονται για την πτέρυγα εντόμων του "Κέντρου της Γης", ένα περιβαλλοντικό εκπαιδευτικό κέντρο που ευαισθητοποιεί κυρίως παιδιά γύρω από θέματα που αφορούν το περιβάλλον και την πανίδα.