Σχεδίαση εφαρμογής ταμπλέτας για συγγραφή άρθρων και διαχείριση σχετικού περιεχομένου προς υποστήριξη της συμμετοχικής δημοσιογραφίας - Φραγκούλη, Αργυρώ (2014)
Η εργασία αυτή διερευνά, σχεδιάζει και αξιολογεί ένα πρωτότυπο εφαρμογής για ταμπλέτα, η οποία στοχεύει στην ενίσχυση της ενεργής συμμετοχής των πολιτών στη δημοσιογραφική διαδικασία και που θα υποστηρίζει τα παρακάτω: Συλλογή και διαχείριση οπτικοακουστικού υλικού, σύνταξη και διατήρηση σημειώσεων, σύνταξη άρθρων δημοσιογραφικής αξίας. Το σύστημα προορίζεται για να συνεργάζεται με το δικτυακό τόπο κάποιου ειδησεογραφικού οργανισμού, που θα έχει επιλέξει να συμπεριλάβει το μέχρι τώρα κοινό στο προσωπικό του.