Μοντελοποίηση συσκευασιών ελληνικών προϊόντων με τη βοήθεια της σχεδίασης πληροφορίας και σκοπό την προώθηση της αειφορίας : - Στεργιάδου, Ζωή (2014)
Η διπλωματική έχει σκοπό να διερευνήσει την πληροφορία που θα φέρουν ελληνικές συσκευές προϊόντων τροφίμων. Γενικότερος στόχος είναι η προσπάθεια ενίσχυσης της τοπικότητας και αλλαγής καταναλωτικής συμπεριφοράς δηλαδή η προώθηση ορισμένων βασικών ιδεών της αειφορίας. Με τη βοήθεια της σχεδίασης πληροφορίας θα επιχειρήσουμε να αναδείξουμε και να διατηρήσουμε την ελληνική κουλτούρα μέσα από τα προϊόντα της ακόμα και σε περιπτώσεις εξαγωγών.