Σχεδίαση φουσκωτού σκάφους με στόχο να καλύπτονται οι ανάγκες διαμονής τεσσάρων ατόμων μέσα σε αυτό : - Μίχα, Κορίνα (2014)
Η διπλωματική αυτή εργασία έχει ως στόχο την απόκτηση μίας σφαιρικής αντίληψης για το σχεδιασμό φουσκωτών σκαφών δίνοντας έμφαση στο σχεδιασμό ενός εργονομικού και πρακτικά λειτουργικού deck. Σχεδιάστηκε ένα φουσκωτό προσαρμοσμένο στις ανάγκες της Ελλάδας. Το φουσκωτό αυτό είναι 7,5 μέτρα, τύπου open και προορίζεται για ναυτικό camping ενώ παράλληλα καλύπτει τις ανάγκες διαμονής τεσσάρων ατόμων.