Μεταποίηση συσκευασίας τροφίμων : - Σκλιά, Παρασκευή (2014)
Πώς γίνεται κάτι που προέρχεται από τα σκουπίδια να χρησιμοποιείται σχεδόν αναλλοίωτο ως πρώτη ύλη για μαζική παραγωγή αντικειμένων; Αυτή ήταν η αφορμή για αυτήν την εργασία, στην οποία μελετήθηκε μία συγκεκριμένη διαδικασία μετατροπής συσκευασιών σνακ σε χρηστικά αντικείμενα. Επίσης, μελετήθηκε το υλικό από το οποίο κατασκευάζονται οι συσκευασίες αυτές ως προς τις μηχανικές τους ιδιότητες. Ακόμη εξετάστηκε και η συμπεριφορά της δομής του αντικειμένου όταν δέχεται συγκεκριμένες φορτίσεις. Τέλος, παρουσιάζονται κάποιες δομικές εξελίξεις αυτής της δομής.