Σύστημα υποστήριξης επιλογής επίπλου βάσει παραμέτρων : - Γεωργιλαδάκης, Νικόλαος (2014)
Πρόκειται για την σχεδίαση ενός συστήματος που θα βοηθάει τον σχεδιαστή ή αγοραστή να επιλέξει το κατάλληλο τραπέζι για τον χώρο του, μέσα από την μελέτη της λειτουργικότητας, της χρήσης, της μορφής, της αισθητικής και άλλων γεωμετρικών και εργονομικών παραμέτρων που αφορούν τα είδη τραπεζιών. Το σύστημα αλληλεπίδρασης μέσα από κατάλληλες ερωτήσεις που θα θέτει στον χρήστη και συνδυάζοντας τις απαντήσεις που θα λαμβάνει με τις παραμέτρους της κατηγορίας των τραπεζιών, θα προτείνει σε αυτόν το κατάλληλο έπιπλο από τη συγκεκριμένη κατηγορία.