Έρευνα εταιρίας και ανάλυση της παραγωγικής διαδικασίας με σκοπό την εφαρμογή δεικτών μέτρησης απόδοσης παραγωγικής διαδικασίας με την βοήθεια λογισμικού και βάσης δεδομένων : - Τρακάκης, Χρήστος (2014)
Η διπλωματική αυτή, συνίσταται στην μελέτη αυτοματισμών παραγωγής της διαδικασίας επεξεργασίας χάρτου και απορρυπαντικών στην βιομηχανία Ευρωχαρτική Α.Ε.Β.Ε. καθώς και στην συλλογή δεδομένων και τον εποπτικό έλεγχο αυτής. Επιπρόσθετα, αναπτύχθηκε η ανάπτυξη συστήματος βάσης δεδομένων σε συνδυασμό με MRM.