Μελέτη της κατανομής πίεσης στο πέλμα και η σχέση της με το υπόδημα : - Εξελζές, Νικόλαος (2014)
Στην εργασία προτείνεται μια μεθοδολογία για τη μελέτη της συμπεριφοράς των υλικών της σόλας του υποδήματος σε σχέση με τις δυνάμεις που δέχεται από το ανθρώπινο σώμα μέσω του πέλματος.