Σχεδίαση διαδραστικής εφαρμογής για τη δημιουργία λιστών αναπαραγωγής μουσικής : - Κωτούλα, Ρωξάνη Μαρία (2014)
Στη διπλωματική αναλύεται ο τρόπος με τον οποίο η υπό σχεδίαση εφαρμογή καλείται να λύσει προβλήματα όπως το θέμα οργάνωσης των φακέλων αρχείων μουσικής των χρηστών, και να προσφέρει τη δυνατότητα αναπαραγωγής μουσικής που ανταποκρίνεται στις εκάστοτε προτιμήσεις και ανάγκες του χρήστη με την προυπόθεση κατανάλωσης του ελάχιστου δυνατού χρόνου από αυτόν.