Σχεδίαση και ανάπτυξη διαδικτυακού μηχανισμού κρατήσεων εισιτηρίων για θεάματα - Σαντοριναίου, Σοφία (2014)
Βασικός στόχος της εργασίας είναι η ανάλυση, και η υλοποίηση συστήματος παροχής πληροφοριών για θεάματα καθώς και έκδοσης εισητηρίων με πληρωμή μέσω πιστωτικής κάρτας. Η ανάλυση θα βασιστεί στις ανάγκες τόσο των τελικών χρηστών (πελατών) όσο και στις απαιτήσεις των εταιριών που παρέχουν τα εκάστοτε θεάματα. Το front-end του συστήματος θα λειτουργεί σε έναν απλό web-browser και το back-end σε έναν web-server (που θα περιέχει σχεσιακή βάση δεδομένων όπου θα γίνεται η αποθήκευση και ανάκτηση της πληροφορίας). Ο στόχος είναι να είναι φιλικό, εύχρηστο και ασφαλές προς τον τελικό χρήστη. Τεχνολογικά θα γίνει χρήση όσο το δυνατόν ανοιχτού λογισμικού που θα τηρεί πλήρως τα διεθνή πρότυπα (W3C) για το διαδίκτυο.