Μελέτη εφαρμογών φορητών συσκευών στο χώρο της αγοράς καταναλωτικών αγαθών : - Σαφαρή, Ηλέκτρα (2014)
Μελέτη εφαρμογών φορητών συσκευών στο χώρο της αγοράς καταναλωτικών αγαθών. Ανάλυση και σχεδίαση αντίστοιχης διαδραστικής εφαρμογής.