Ten minutes older - Bertolucci, Bernardo; Figgis, Mike; Menzel, Jiri; Szabó, Istvan, 1938-; Denis, Claire, 1948-; Schlöndorff, Volker; Radford, Michael, 1946-; Godard, Jean-Luc, 1930- (ArtFree, 2006)
8 σκηνοθέτες έχουν στη διάθεσή τους 10 λεπτά για να πουν με το δικό τους μοναδικό τρόπο, μια ιστορία. Μία ιστορία για το χρόνο που αντικαθιστά αδιάκοπα τα πράγματα, που σημαδεύει αμείλικτα, ελευθερώνει ή δεσμεύει, αλλάζει την πραγματικότητα και την οπτική της ματιάς μας.