21ος αιώνας - Royle, David (National Geographic, NGS, 2007)
Εξερευνήστε μαζί με το δρα Ρόμπερτ Μπάλαρντ τα βάθη της Μεσογείου για τα ρωμαϊκά ναυάγια και αναζητήστε το μυθικό καταρράκτη που βρίσκεται κρυμμένος βαθιά στο φαράγγι Τσανγκ-Πο του Θιβέτ. Καταδυθείτε στην απεραντοσύνη των αφιλόξενων βυθών παρέα με την έμπειρη εξερευνήτρια Σίλβια Ερλ και ανακαλύψτε τα μυστικά των αρχαίων Αιγυπτίων υπό την καθοδήγηση του διάσημου αρχαιολόγου δρα Ζάκι Χαουάς