The wonderful, horrible life of Leni Riefenstahl - Müller, Ray (Kino on Video, Omega Films, 1998)
Συνεντεύξεις με τη Leni Riefenstahl, τώρα στη δεκαετία του '90 της, λάμψη - οι πλάτες και οι σύγχρονες ακολουθίες ταινιών λένε την ιστορία του διασημότερου διευθυντή ταινιών γυναικών όλου του χρόνου. Γνωστή για τις ταινίες της που γίνονται κατά τη διάρκεια του τρίτου Ράιχ, η ιστορία Riefenstahl είναι αμφισβητούμενη. Καλύτερα γνωστή για το θρίαμβο ταινιών θέλησής της, η ταινία φτιαγμένη από συνέδριο συμβαλλόμενου μέρους του 1934 ναζιστικό, αυτό αποδείχθηκε αυτή που ανατρέπει