Monsieur Verdoux - Chaplin, Charlie, 1889-1977 (Chaplin collection, 2003)
Ο κυνικός κύριος Βερντού είναι ένας κυανοπώγωνας. Παντρέυεται κυρίες και τις σκοτώνει για να καταχραστεί τις περιουσίες τους, προς όφελος της οικογένειάς του. Δύο από αυτές, όμως, περιπλέκουν τα πράγματα.