Επισκόπηση πρακτικών ηλεκτρονικής συμμετοχής στη σύγχρονη διακυβέρνηση : - Κεχαγιά, Ευαγγελία Κ. (2009)
Έρευνα γύρω απο την Η.Σ. σε επίπεδο εφαρμογής και η συνεισφορά της στην προώθηση της Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης.