Οι χώροι Lp : - Πλιόγκα, Μαγδαληνή (2009)
Η θεωρία μέτρου εμφανίζεται σε διάφορα επιστημονικά αντικείμενα όπως η φυσική και οι πιθανότητες. Έχουν δοθεί τρόποι κατασκευής μέτρων και μέθοδοι υπολογισμού ολοκληρωμάτων.