Μελέτη, μετρήσεις και επεξεργασία μη-ιοντίζουσας ακτινοβολίας : - Καλατζής, Γεώργιος Α. (2010)
Στην συγκεκριμένη εργασία περιλαμβάνεται βιβλιογραφική αλλά και υλοποιημένη έρευνα. Η έρευνα αφορά, την ενημέρωση του κοινού για τα επίπεδα ηλεκτρομαγνητικής ακτινοβολίας σε διάφορες περιοχές της χώρας και σύγκριση αυτών με τα όρια που ορίζει το κράτος.