Limelight - Bloom, Claire; Chaplin, Charlie, 1889-1977; Chaplin, Charlie, 1889-1977; Chaplin, Charlie, 1889-1977 (Chaplin collection, 2003)
Ο Καλβέρο, ένας ξεπεσμένος γεροκωμικός του βοντβίλ, σώζει μια νεαρή χορεύτρια από την αυτοκτονία, και προσπαθεί να την κάνει να πιστέψει στη χαρά της ζωής.