The texas chainsaw massacre : - Liebesman, Jonathan 1976-; Brewster, Jordana 1980- (Audio Visual Enterprises [Εταιρεία διανομής], 2007)
Δύο φίλοι, ο Έρικ και ο Ντιν, λίγο πριν υπηρετήσουν στον πόλεμο του Βιετνάμ, θα κάνουν μια εκδρομή με το αυτοκίνητο έχοντας μαζί τους τις κοπέλες τους Κρίσι και Μπέιλι. Κατά τη διάρκεια του ταξιδιού θα έχουν ένα μικρό ατύχημα και στην προσπάθειά τους να βρουν βοήθεια θα βρεθούν σε ένα στοιχειωμένο σπίτι, όπου θα έρθουν αντιμέτωποι με έναν νεαρό, κατά συρροή δολοφόνο, στα πρώτα του βήματα.