Summer of Sam - Lee, Spike; Leguizamo, John; Brody, Adrien; Sorvino, Mira; Esposito, Jennifer, 1972- (Prooptiki [Εταιρεία διανομής], 1999)
Το καλοκαίρι του 1977, ο Βίνι, μέλος μιας ιταλοαμερικανικής οικογένειας θα δει να χάνονται σταδιακά η δουλειά του, η γυναίκα του, ο σεβασμός των φίλων του στη γειτονιά του. Όλα αυτά εξαιτίας ενός μανιακού δολοφόνου, με την επωνυμία "ο γιος του Σαμ".