Μελέτη και αξιολόγηση υπηρεσίας παρακολούθησης γεγονότων σε πραγματικό χρόνο πάνω απο το διαδίκτυο, σε συνθήκες σταθερής ποιότητας υπηρεσίας (QOS) : - Δάμος, Δημήτριος (2010)
Παρακολούθηση γεγονότων, επεξεργασία βίντεο και εικόνας και εξαγωγή στοιχείων μέσα αποτο βίντεο με την βοήθεια του MATLAB.