Breakfast on Pluto - Jordan, Neil, 1950-; Murphy, Cillian, 1976-; Neeson, Liam (Ταινιοθήκη του Σινεμά, 2005)
Ο Πάτρικ Μπράντεν μεγαλώνει ως οργανό σε μια μικρή επαρχιακή πόλη της Ιρλανδίας από μια αυστηρή ανάδοχη καθολική οικογένεια. Πριν τα 10 του χρόνια θα συνειδητοποιήσει πως διαφέρει από τα υπόλοιπα αγόρια της ηλικίας του, αφού το μόνο που τον συγκινεί πραγματικά είναι τα ρούχα της μητριάς του. Απόκληρος, αγωνιστής, αναρχικός και τελικά άγιος θα φτάσει στο swingin' Λονδίνο των 70s και θα προσπαθήσει να επιβιώσει ως γυναίκα με το όνομα Κίτεν.