Παιχνίδια πολιτισμού (Υπουργείο Πολιτισμού, Τμήμα Εκπαιδευτικών Προγραμμάτων και Επικοινωνίας, 2004)
Το CDROM παρουσιάζει τις εκπαιδευτικές δραστηριότητες κάθε νομού της ελληνικής επικράτειας, τα εκπαιδευτικά προγράμματα ανά φορέα καθώς και τα ευρωπαϊκά εκπαιδευτικά προγράμμματα του Υπουργείου Πολιτισμού, περιέχει ειδική ένδειξη για όσα προγράμματα είναι ενεργά μέχρι το τέλος του 2004, παρουσιάζει επίσης την έκθεση Παιχνίδια Πολιτισμού με αντιπροσωπευτικές φωτογραφίες και video. Επίσης περιέχει τον κατάλογο "Παιχνίδια Πολιτισμού" σε μορφή PDF και έντυπο "Εθνικό Σχέδιο Δράσης του ΥΠ.ΠΟ για το έτος 2003 σε μορφή PDF αρχείου