Fast food nation - Linklater, Richard, 1960-; Linklater, Richard, 1960-; Arquette, Patricia, 1968-; Cannavale, Bobby; Dano, Paul, 1984-; Guzman, Luis, 1956-; Hawke, Ethan, 1970-; Johnson, Ashley, 1983-; Kinnear, Greg, 1963-; Kristofferson, Kris; Lavigne, Avril; Morales, Esai; et al. (RPC Coyote, Inc., 2006)
Το νέο χάμπουργκερ "Μπιγκ Ουάν" φαίνεται να είναι μεγάλη επιτυχία. Όμως μάλλον υπάρχει κάποιο πρόβλημα με το κρέας που χρησιμοποιείται... Έτσι ο υπεύθυνος μάρκετινγκ της αλυσίδας "Μίκις Φαστ Φουντ" Ντον Χέντερσον θα ταξιδέψει μέχρι την πόλη που βρίσκονται τα τεράστια εκτροφεία της εταιρείας καθώς και εργοστάσια συσκευασίας των προϊόντων για να δει τι συμβαίνει. Εκεί η τύχη του θα διασταυρωθεί με αυτήν τριών παράνομων μεταναστών από το Μεξικό και ενός πλήθος ακόμα χαρακτήρων που επηρεάζονται από τη δράση των μεγάλων αλυσίδων πρόχειρου φαγητού.