Το θεώρημα Perron-Frobenius : - Μουτσανά, Αικατερίνη (2014)
Η εργασία είναι χωρισμένη σε τρία κεφάλαια .Το πρώτο πραγματεύεται κάποιες βασικές έννοιες κυρίως της γραμμικής άλγεβρας, το δεύτερο είιναι και το βασικό της εργασίας , διατυπώνεται και αποδεικνύεται το θεώρημα για τρεις κατηγορίες πινάκων κατά αύξουσα γενίκευση θετικούς πρωταρχικούς και αδιαχώριστους. Στο τρίτο κεφάλαιο πραγματεύεται πιο αναλυτικά δυο εφαρμογές του θεωρήματος.