Φασματική θεωρία μη φραγμένων γραμμικών τελεστών : - Ιωσηφίδης, Ηλίας (Πανεπιστήμιο Αιγαίου, Τμήμα Μαθηματικών, 2007)
Στην εργασία αυτή παρουσιάζεται το φασματικό θεώρημα για φραγμένους και αυτοσυζυγείς τελεστές, καθώς και η φασματική ανάλυση μη φραγμένων τελεστών σε έναν χώρο Hilbert.