Dr. Strangelove - Kubrick, Stanley; Kubrick, Stanley; Sellers, Peter, 1925-1980; Scott, George C., 1927-1999 (Tristar Home Video, 1999)
Αυτή η κλασσική μαύρη κωμωδία για ένα γκρουπ πολεμοχαρών στρατιωτικών που σχεδιάζουν μια πυρηνική καταστροφή είναι αστεία και τρομαχτική και ακόμα σήμερα δεν φαίνεται ξεπερασμένη. Το μυαλό πίσω από τους στρατιωτικούς είναι ο Δρ. Στρεϊντζλαβ, ένας πυρηνικός φυσικός σε αναπηρική καρέκλα που έχει περίεργες ιδέες για το μέλλον της ανθρωπότητας.