Delicatessen - Jeunet, Jean-Pierre, 1955-; Jeunet, Jean-Pierre, 1955-; Caro, Marc; Caro, Marc; Pinon, Dominique, 1955-; Dougnac, Marie-Laure; Dreyfus, Jean-Claude; Viard, Karin; Holgado, Ticky (Momentum Pictures, 2002)
Στην λιμονοκτονούσα Γαλλία της εποχής μετα το Ολοκαύτωμα, ένας κρεοπώλης προμηθεύει με κρέας τους πελάτες του με τις κανιβαλιστικές του τάσεις. Αλλά όταν η κόρη του ερωτεύεται ένα καλλιτέχνη του τσίρκου, μόνο μια μυστική οργάνωση χορτοφάγων υπέρμαχων της ελευθερίας μπορεί να σώσει τον αγαπημένο της από τον μπαλτά του χασάπη.