Πλαίσιο εισαγωγής και διαχείρισης νέων ηλεκτρονικών υπηρεσιών σε οργανισμούς με ειδικά χαρακτηριστικά : - Μαλάγας, Κωνσταντίνος Ν. (2014)
Η παρούσα διατριβή εξετάζει συγκεκριμένους παράγοντες που επηρεάζουν τη χρήση των νέων τεχνολογιών, σ έναν οργανισμό με ειδικά χαρακτηριστικά. Οι θεωρίες που εφαρμόστηκαν ήταν αυτές των Goffee και Jones (1996 και 2003) και των δύο εργαλείων του CBAM (Concerns Based Adoption Model), των σταδίων ενδιαφέροντος, όπως αυτά περιγράφονται από τους George, Hall και Stiegelbauer (2006) και των επιπέδων χρήσης, όπως αυτά περιγράφονται από τους Hall, Dirksen και George (2006). Από την εφαρμογή των παραπάνω θεωριών σ έναν οργανισμό με ειδικά χαρακτηριστικά προέκυψαν χρήσιμα συμπεράσματα. Επίσης, οι συγκεκριμένοι παράγοντες που εξετάστηκαν στην παρούσα έρευνα μπορούν να εφαρμοστούν και σ άλλους οργανισμούς που έχουν ομοιότητες με τον εξεταζόμενο οργανισμό, αλλά και γενικότερα σε περιπτώσεις εισαγωγής νέων τεχνολογιών.