The merchant of Venice - Radford, Michael, 1946-; Pacino, Al, 1940-; Irons, Jeremy, 1948-; Fiennes, Joseph, 1970-; Collins, Lynn, 1977- (χ.ό], 2004)
Ο Αντόνιο δανείζεται ζρήματα από τον Εβραίο έμπορο Σάιλοκ. Η ρήτρα του δανείου είναι απίστευτη: ένα κομμάτι από τη σάρκα του Αντόνιο στην περίπτωση που δεν προλάβει να ξεπληρώσει σε συγκεκριμένη χρονική στιγμή τον δανειστή του.