Brazil - Gilliam, Terry; Gilliam, Terry; Pryce, Jonathan; Hoskins, Bob; De Niro, Robert (Twentieth Century Fox Home Entertainment, 2003)
Ένας ονειροπόλος γραφειοκράτης μπλέκει με έναν υπερ-ήρωα του υποκόσμου και μια όμορφη μυστηριώδη γυναίκα και γίνεται το τραγικό θύμα των δικών του ρομαντικών ψευδαισθήσεων.