Αποστολή στη σελήνη (Δημοσιογραφικός Οργανισμός Λαμπράκη, 1999)
Παρουσιάζει τα διάφορα διαστημικά πράγματα. Περιέχει μια σύντομη αλλά περιεκτική περιγραφή των επανδρωμένων και μη αποστολών στη σελήνη και όλων των βοηθητικών συστημάτων που χρησιμοποιήθηκαν καθώς και μια εικονογραφημένη περιγραφή της ιστορικής αποστολής "Απόλλων 11". Περιέχει 6.000 εικόνες και παραστάσει, 25 "Ξεναγήσεις" με αφήγηση, μουσική και εικόνες, πινακοθήκες με 37 "άλμπουμ" μελάλων φωτογραφιών, 70 ταινίες Video και Animation.