The concise Oxford dictionary (Knowledge, 1997)
Λεξικό της αγγλικής γλώσσας που περιέχει τις πιο ενημερωμένες λέξεις. Περιέχει 140.000 ορισμούς. Ανεκτίμητο εργαλείο για την εκμάθηση της Αγγλική γλώσσας