Centuries of Europe (West Sussex, 2000)
Από αυτό το CD-ROM μπορεί κανείς να πάρει πληροφορίες για το παρελθόν το παρών και το μέλλον της Ευρώπης.Καλύπτει ιστορικά, κοινωνικά, θρησκευτικά, πολιτικά, γεγονότα που χρονολογούνται από το 732 έως το 1999.Περιέχει 1500 βιογραφίες διάσημων προσωπικοτήτων που έχουν επιρεάσει την Ευρώπη.Διαθέτει επίσης πάνω από 20 ιστορικούς, πολιτικούς και συμβολικούς χάρτες.Τέλος μας πληροφορεί για τις αξίες της Ευρώπης όπως δημοκρατία, κράτος και δικαιοσύνη.