The interactive space encyclopedia - Kerrod, Robin (Andromeda Interactive, 1994)
Οδηγός που καλύπτει ποικίλα θέματα που σχετίζονται με το ανώτερο διάστημα. Παρουσιάζει ιστορικά γεγονότα σχετικά με την εξερεύνηση του διαστήματος. Περιέχει 1500 έγχρωμες φωτογραφίες, πάνω από 1000 κείμενα και 150 κινούμενες εικόνες