Αγγλικό-ελληνικό και ελληνικό-αγγλικό λεξικό βιολογικών και ιατρικών όρων - Παταργιας, Θεοχάρης Α. (MAGENTA; Ελληνικές επιστημονικές εκδόσεις, 1998)
Λεξικό που περιέχει όρους της ιατρικής, γενετικής, μικροβιολογίας, ανοσολογίας, βιοχημείας κυτταροβιολογίας, μορ. βιολογίας, ζωολογίας, βοτανικής, βιοτεχνολογίας, οικολογίας