Cross-lingual plagiarism detection : - Πετεινέρη, Καλλιόπη (2014)
Στην πτυχιακή αυτή, αναλύεται το πρόβλημα της λογοκλοπής αλλά κυρίως οι τρόποι αντιμετώπισης του. Κατηγοριοποιούνται οι μέθοδοι ποι χρησιμοποιούνται για τη διαδικασία της ανίχνευσης καθώς προτείνεται και ένας νέος τρόπος για την ανιχνευση συγκεκριμένα διαγλωσσικής λογοκλοπής.