Το παραποτάμιο δάσος του Νέστου (FASMA Πληροφορική, 2000)
CD-ROM που παρουσιάζει όλα τα οικοσυστήματα του δέλτα του ποταμού Νέστου, τα στενά του, την ιστορία, τα προβλήματα και το μέλλον της εν λόγω περιοχής. Περιέχει κείμενα, φωτογραφίες και ταινίες. Αναφέρει και τα κυρίαρχα είδη της πλούσιας χλωρίδας και πανίδας της περιοχής