Βιοτεχνολογία - Σκούρας, Ζαχαρίας Γ. (Παππασωτηρίου; Tessera Multimedia, 1990)
Εκπαιδευτικός οδηγός ο οποίος παρουσιάζει την εξέλιξη της βιοτεχνολογίας. Αναφέρεται στις βασικές αρχές της τεχνολογίας, παρουσιάζει τις μεθόδους που χρησιμοποιεί η βιοτεχνολογία καθώς και τις κύριες εφαρμογές της κλασσικής και σύγχρονης τεχνολογίας. Μέσα από ένα φιλικό περιβάλλον αναπτύσονται οι ενότητες,με εικόνες, animation, video, αφήγηση, δυνατότητα δράσης και επέμβασης του χρήστη με ασκήσεις, δραστηριότητες προσομοιώσεις πειραμάτων καθώς και πλήρες λεξιλόγιο όρων και οργάνων