Παγκόσμιος γεωγραφικός άτλας (LIBROCOM; ΧΘΩΝ, 2002)
Οδηγός ηλεκτρονικής έκδοσης του παγκόσμιου χάρτη και της τρισδιάστατης απεικόνισης του που περιλαμβάνει πλούσια φωτογράφιση, τριδιάστατο χάρτη με δυνατότητα VIRTUAL FLICHT, γεωγραφικό χάρτη κάθε χώρας, 10.000 σελίδες κειμένου, οδικές συγκοινωνίες σε παγκόσμια κλίμακα, απεικόνιση χαρτών σε κλίμακα μέχρι και 1:1.050.000, λεπτομερή στοιχεία για την πολιτειακή κοινωνική οργάνωση και τη διοικητική διαίρεση κάθε κράτους, πίνακες δημογραφίας βιοτικού επιπέδου και σύγχρονης πολιτικής ιστορίας