Ελληνικά λαϊκά μουσικά όργανα (Σύλλογος Οι Φίλοι της Μουσικής, 1996)
Περιέχει ιστορικά, μορφολογικά, ακουστικά και κατασκευαστικά στοιχεία για τα ελληνικά λαϊκά μουσικά όργανα. Παρουσιάζονται όργανα από τέσσερις κατηγορίες, μεμβρανόφωνα, χορδόφωνα, αερόφωνα και ιδιόφωνα, σύμφωνα με τις δυνατότητες που προσφέρουν οι τελευταίες εξελίξεις της τεχνολογίας.