Λογονόστηση (Ινστιτούτο Επεξεργασίας του Λόγου, 2005)
Τα μαθήματα ενισχυτικής διδασκαλίας της ελληνικής γλώσσας "Λογονόστηση" υποστηρίζονται από τη ρωσική γλώσσα και παράλληλα με τη γλωσσική εκπαίδευση προωθείται και η περιβαλλοντική αγωγή μέσα από κείμενα και ασκήσεις που έχουν τη μορφή παιχνιδιού.