All Greek to me! (Ινστιτούτο Επεξεργασίας του Λόγου, 2004)
Το "All Greek to Me!" είναι το πρώτο σύστημα αυτόματης μετατροπής των "Greeklish" σε ελληνικά που εξασφαλίζει σωστή ορθογραφία και τονισμό. Βασίζει την λειτουργία του σε προηγμένα στατιστικά μοντέλα της ελληνικής γλώσσας με σκοπό την μετατροπή ενός κειμένου "Greeklish" σε ελληνική γραφή. Συνδυάζει εκτενές "στατιστικό λεξικό", ενώ ο σχεδιασμός του συστήματος επιτρέπει να αντιμετωπίζει όλους τους διαφορετικούς τρόπους γραφής "Greeklish" γρήγορα και αποτελεσματικά! Χειρίζεται μικτά κείμενα που περιλαμβάνουν ταυτόχρονα ελληνικά, αγγλικά και "Greeklish", ενώ συνεργάζεται με το σύστημα συνθετικής φωνής Εκφωνητής+ προσφέρωντας την δυνατότητα άμεσης εκφώνησης του κειμένου που μεταγράφεται!