Ομηρικά έπη (Θύμησις, 2002)
Τα "Ομηρικά Έπη" έχουν ως στόχο την διδασκαλία της αρχαίας ελληνικής γλώσσας και ιστορίας μέσα από κείμενα του Ομήρου. Καλύπτει αποσπάσματα των ραψωδιών Α και Κ της Οδύσσειας και Α και Γ της Ιλιάδας. Ο μαθητής θα ακολουθήσει τον Οδυσσέα μέσα από ένα εικονικό ταξίδι κινουμένων σχεδίων. Θα ξεναγηθεί στο εικονικό μουσείο του μυκηναϊκού πολιτισμού. Θα ακούσει τον ποιητή να επικαλείται την Μούσα του και θα δοκιμάσει τα μαγικά βοτάνια της Κίρκης. Θα γίνει κοινωνός της οργής του Αχιλλέα και θα ανέβει μαζί με την Ελένη στα τείχη της Τροίας, γιανα παρακολυθήσει τις μάχες μεταξύ Αχαιών και Τρώων.