Η Αθήνα στα χρόνια του Περικλή - Σαββίδης, Μανόλης (Εδοτική Ερμής ΕΠΕ, 1999)
"Η Αθήνα στα Χρόνια του Περικλή" αποτελεί μια προσπάθεια να παρουσιαστεί με απλό και τεκμηριωμένο τρόπο ο βίος των Αθηναίων στη μητρόπολη του κλασικού πολιτισμού και να φανεί η αξία που απέκτησε για πρώτη φορά στην ιστορία η ανθρώπινη δημιουργία".